OBVESTILO

Spoštovani starši!

V torek, 9. 2. 2021 se odpira vrtec za vse otroke. Da bo delo potekalo nemoteno, vas prosimo, da si podrobno preberete obvestilo.

  • Poslovni čas vrtca je 6.15 – 16.15.

  • Starši otroka pripeljete do otrokove garderobne omarice, kjer se preobuje, mu pomagate umiti roke in ga predate vzgojiteljici v skupino.
  • Pred vstopom pazite na varno razdaljo in uporabljajte zaščitno masko. Ob vstopu si razkužite roke. V garderobnih prostorih so lahko največ 4 odrasle osebe z otrokom.
  • Vrtec naj obiskujejo le zdravi otroci (brez enega ali več naštetih simptomov oz. znakov kot so: npr. povišana telesna temperatura, zamašen nos/nahod, kihanje, kašljanje, bolečine v žrelu, težko dihanje, glavobol, bolečine v mišicah, driska, slabost/bruhanje, sprememba zaznavanja vonja in/ali okusa, neobičajna utrujenost, vnetje očesnih veznic tako v blagi kot v težji obliki).Če otrok zboli z zgoraj navedenimi znaki/simptomi naj ostane doma in omeji stike z drugimi ljudmi. Za nadaljnja navodila pokličite otrokovega izbranega ali dežurnega zdravnika.
  • Zaposleni bomo v vrtcu aktivnosti izvajali v skladu z navodili NIJZ, ZRSŠ in MIZŠ. Otroci posameznih skupin se tako ne bodo srečevali, ločeni bodo tudi njihovi sanitarni prostori, prostor za rekreacijo na prostem.
  • Poskrbljeno bo tudi za čiščenje in razkuževanje površin, igralnice in ostali prostori se bodo večkrat dnevno temeljito prezračile.
  • Otroci naj od doma ne prinašajo nobenih igrač, razen ninic, ki jo do spanja shranijo v garderobni omarici.
  • Ob odhodu otroka poskrbite, da so v garderobnih prostorih največ 4 odrasle osebe z otrokom.
  • Za morebitna dodatna pojasnila pokličite na 041 906 581 ali pišite davorin.majhenic@os-branik.si

Ravnatelj,  Davorin Majhenič

OBVESTILO

​Spoštovani straši!

V torek, 9. 2. 2021, bodo na podlagi današnje okrožnice MIZŠ za vrtec in šolo ponovno potekalo vzgojno-izobraževalno delo za vrtec in 1. triletje  šole v vrtcu, oz. v šoli.

Vsa nadaljnja navodila bomo objavljali na spletni strani.

Voščilo

​VOŠČILNICA (T. Pavček) Rišem hišo, lepe pesmi, rišem jo na srčno stran, rišem s čopičem ljubezni, z barvami pričakovanj. Rišem fino, tanko črto, ki gre prek ovir in zla v pokrajino, vsem odprto, tja, kjer sreča je doma. Rišem v hiši drobno ptico, ki ima srebrn glas...

ANKETA za nujno vključenost otroka v vrtec

Spoštovani starši! Glede na epidemiološko stanje v državi in na navodila MIZŠ ter sestanek ravnateljev s predstavniki MONG, vam posredujemo anketo za vključenost otrok v vrtec v tednu od 16. 11. do 26. 11. 2020 Prosim vas, da anketo izpolnite najkasneje do jutri, 13....

Delavnice z gibanjem skozi življenje

Spoštovani. Mestna občina Nova Gorica in njena delovno operativna skupina »Nova Gorica otrokom prijazno UNICEF-ovo mesto« vabita na brezplačni spletni delavnici »Z gibanjem skozi življenje«, namenjeni ozaveščanju o zdravem načinu življenja, ki vodi k boljšemu počutju...